Brilliant Cleaning

София, ул. Здраве 9, ет.1, офис 3

megashop@aqua-tour.net

Почивка в Анталия

Какво да правите, ако сте на почивка в Анталия?

Има по нещо за всеки, когато става въпрос за намиране на неща за правене при повивка в Анталия. И със сигурност не е нужно да търсите надалеч! Ако искате релаксираща почивка в Турция за двойки, групи или с цялото семейство, тогава се възползвайте от безкрайните плажове, които се предлагат точно пред вас.

Но ако предпочитате да сте по-подвижни, докато сте на почивка, ще бъдете разглезени от избора на дейности и забележителности в и около Анталия.

Богатството от история на района също означава, че можете да прекарате дни без прекъсване, посещавайки всички очарователни места и руини; от стария град на града до храма на Аполон в Сиде. След това има живописни пристанища, които можете да видите, и отлични изживявания за хранене в района. Възможностите са безкрайни. Ето какво бихте искали да добавите към списъка си със задачи по време на почивка в Анталия.

Плажове

Посещението на плажовете трябва да е на първо място сред нещата, които да правите по врема на почивката Ви в Анталия. С пясъчни брегове, сини води и покрити с гори склонове, Тюркоазеното крайбрежие е Турция в най-красивия си вид. Оживеният курорт Lara Beach, изпълнен с петзвездни хотели All Inclusive, чадъри и шезлонги. Статутът му със Син флаг го прави идеален за деца, а центърът за водни спортове предлага водни ски, каяк и водни колела.

Плажът Konyaalti е популярен и сред местните, така че със сигурност си заслужава да бъде посетен. Ще намерите разходки с лодка банан, парк с водни пързалки и много място, за да постелите хавлията си. Скалистият, но красив плаж Мемерли също си заслужава да бъде видян и е само на кратка разходка от стария град на Анталия.

Плажове които да видитена почивка в Анталия

Голф

Благодарение на своите отлични игрища и целогодишно слънце, голф курортите на Анталия имат международна привлекателност. В рамките на 35 минути от Анталия е град Белек, където броят на голфърите, посещаващи висококачествените All Inclusive курорти, сега съперничи плътно на португалския Алгарве. Сега голфът е най-популярното занимание в Белек и играта тук ще бъде акцент на всяка ваканция в Анталия.

Исторически забележителности, които да посетите докато сте на почивка в Анталия

Богатството от история на района означава, че можете да прекарате дни без прекъсване в посещение на всички очарователни места и руини, от стария град на града до храма на Аполон в Сиде. Започнете с разходка из историческия квартал Kaleiçi на Анталия. Разходете се по улиците на Kaleiçi и ще бъдете посрещнати от стари османски къщи, които са превърнати в бутикови хотели и магазини. В основата на склона ще откриете римското пристанище. Обградено от скала, което сега е яхтено пристанище за яхти и екскурзионни лодки. Насладете се на гледката към пристанището в една от многото чаени градини, барове, ресторанти и кафенета, които го заобикалят. Наблизо ще откриете и монументалната порта на Адриан.

Пазаруване по време на вашата повивка в Анталия

Има много места за пазаруване в и около града, което прави мястото за терапия на дребно задължително в списъка Ви с неща за правене в Анталия. За пазаруване, подобно на това у дома, посетете модерните търговски центрове. Най-големият търговски център в Анталия, Terracity, има над 150 магазина, продаващи дизайнерски и местни марки.

Разнообразие на почивка в Анталия

Има и Migros MMM, огромна швейцарска международна верига молове, която е популярна сред местните жители. За местно пазаруване и по-традиционни находки се насочете към главния базар за турски сладкиши. Бижута, кожени изделия и ръчно изработени занаяти.

Разгледайте нашите предложения за хотели в Анталия.

Оценете ни!
[Общо: 3 Средно: 5]

Последни публикации

Почивка в Анталия : лято и зима
Какво да имам предвид, ако пътувам в Анталия?

Полезна информация за вашето посещение в Анталия Анталия, турският град, […]

Вижте повече
Анталия през зимата
Анталия през зимата

Всички знаем, че регион Анталия в Турция е чудесен избор […]

Вижте повече
Плажовете на Анталия, на които се достига само с лодка
Плажовете на Анталия, на които се достига само с лодка

Чували ли сте някога за Клеопатра? Точно така, морският град […]

Вижте повече