Brilliant Cleaning

София, ул. Здраве 9, ет.1, офис 3

megashop@aqua-tour.net

Хотели в Анталия

Kак да изберем най-подходящия хотел в Анталия?

Как да изберем хотел в Анталия? Този въпрос се задава на всеки човек, който отива на почивка в този район на Турция. Често хората избират напълно неподходящ хотел за целите на пребиваването си. И такива грешки се случват както при бюджетни, така и при богати туристи. И така, как да изберете хотел, който да задоволи всички изисквания и търсения на гостите?

Основният критерии за избор на перфектния хотел е с кого ще почивате – сами, със семейството и децата или с приятели

хотел анталия

Ако почивате сами изберете хотел за необвързани мъже и жени(adults only).

Тези хотели са често срещани в Анталия. Те имат всичко, от което се нуждаете, за да си починете на спокойствие и тишина. Стаите в такива хотели се състоят предимно от единични стаи. Масите в ресторанта са малки. И всяка вечер има дискотеки и тематични партита, където посетителите могат да намерят добра компания и развлечения. В зависимост от категорията, тези хотели могат да осигурят фитнес, парк, боулинг клуб, стаи, оборудвани с настолни игри и много други удобства, които ще направят престоя Ви приятен и запомнящ се.

Ако отивате на почивка със семейството си.

Трябва да изберете хотел, който разполага с всички необходими удобства не само за възрастни, но и за деца. Тези хотели обикновено са с капацитет за настаняване за 2-6 човека, имат детска площадка, мини-клуб и услуга за гледане на деца. Анимацията в такива хотели основно се фокусира върху децата и семейните игри. В мини клуба можете да оставите детето си за няколко часа и да отидете на разходка с половинката си. Ресторантите предлагат млечно меню. Също така хотелите за семейства в Анталия са оборудвани с детски увеселителни машини.

Тези, които предпочитат да отидат на почивка с приятели или приятелки в Анталия

Търсете опция за настаняване от 4-6 човека. Обикновено по-удобни от двойните стаи и струват по-малко, ако броите колко пари да платите на един гост. Също така срещу малка такса можете да получите по-добра категория стая (етаж или с джакузи и голям балкон). Ако сте 6-8 човека, можете да резервирате частни обиколки с микробус, който няма да спира близо до другите хотели.

Какво друго да търсите при избора на хотел в Анталия

Когато избирате хотел, трябва да обърнете внимание на няколко основни фактора, важни за безпроблемен престой в Анталия.

Първо, колко разнообразно е менюто и дали има диетична или вегетарианска кухня, ако имате нужда от такава. Проучете възможните сайтове на хотела и туроператорите, както и във форумите и в социалните мрежи.

хотел в анталия

На второ място, трябва да се обърне внимание на плажа: дали е с фин пясък или с пясъчен чакъл, удобни ли са шезлонгите, предлага ли хотела за ползване плажни кърпи. Някои хотели изискват депозит 15-25 $ за кърпи. Депозитът се връща след доставката на вашите хавлии при напускане на плажа. Също така в снимките на хотела обърнете внимание дали има бар до плажа.

Ако ще почивате с деца, обърнете внимание дали има детски воден парк с малки пързалки, където детето Ви може безопасно да се вози и колко удобни и чисти са общите басейни. Също така важна роля играят вечерните развлекателни дейности за гостите. Ако пътувате със семейството си, не бихте искали да чувате музиката под прозорците до 2 часа сутринта.

И накрая

Последният, но не по важност фактор – персоналът в избрания от Вас хотел трябва да знае чужди езици. При евентуални по-специфични желания от ваша страна или възникнал проблем, трябва да можете да се разберете със служителите на хотела.

Само внимателно преглеждайки уебсайта на хотела, агенциите за резервации, форумите за пътуване, обръщайки внимание на горните фактори, можете да изберете хотел, където вашата ваканция ще бъде ярка и незабравима.

Можете да разгледате нашите предложеноия за Нова година в Анталия.

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 5]

Последни публикации

Почивка в Анталия : лято и зима
Какво да имам предвид, ако пътувам в Анталия?

Полезна информация за вашето посещение в Анталия Анталия, турският град, […]

Вижте повече
Анталия през зимата
Анталия през зимата

Всички знаем, че регион Анталия в Турция е чудесен избор […]

Вижте повече
Плажовете на Анталия, на които се достига само с лодка
Плажовете на Анталия, на които се достига само с лодка

Чували ли сте някога за Клеопатра? Точно така, морският град […]

Вижте повече